Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Keresőmarketing - SEM - PPC

Összefügg a keresőoptimalizálással, de mégis még célzottabb, esetleg egy-egy terméknek vagy kampánynak is hasznos amellett, hogy a weboldala megjelenik a Google keresőben a weboldalai főbb kulcsszavaira.

A keresőmarketing révén célzottan, és költséghatékonyan jelenhet meg potenciális érdeklődői számára. Adwords, Etarget, JuicyAds és egyéb kampányok tervezését, menedzselését is vállaljuk.

A Google Adwords és egyéb fizetett hirdetési rendszerekben célzottan, csak azok számára jelenik meg hirdetése akik az Ön által megadott kifejezésekre keresnek, ezáltal a weboldalára érkező látogatók már potenciális megrendelők lehetnek.

A keresőmarketinggel (PPC PayPerClick kattintás alapú hirdetések esetében) Ön csak a hirdetésére rákattintó érdeklődők után fizet, az egyes keresésekre való megjelenés ingyenes.

A keresőmarketing kampány indítása után azonnal megjelenhet hirdetése a megadott kulcsszavakra való keresések alkalmával.

A keresőmarketing esetében kulcsfontosságú a megfelelő kulcsszavak kiválasztása, valamint a kampány folyamatos menedzselése a költségek optimalizálása céljából.

Adwords hirdetést bárki könnyedén feladhat, de a kulcsszavak kiválasztása, a megfelelő hirdetési felület kiválasztása, az időzítés és a költségek optimalizálása már komolyabb szaktudást igényel. Bízza ránk hirdetési kampányának tervezését és lebonyolítását!

  • Keresőoptimalizálás / SEO

    A Google találati listájának elejére visszük oldalát. Legyen Ön az első! Segítünk a megfelelő és keresett kulcsszavak kiválasztásában. Garantált látogatottság növekedés!

  • Weboldal készítés

    Nem elég ha egy weboldal látogatott, ha az oldalt meglátva továbbkattint a látogató. Kizárólag egyedi, stílusos, megnyerő, könnyen kezelhető és logikusan felépített weboldallal lehet sikeres.

  • Online marketing

    Soha sem elég egy weboldalt elkészíteni. Folyamatosan jelen kell lennie a látogatók elött. Megtervezzük és felügyeljük marketing kampányát. Részletes statisztikákat készítünk az eredményességről.