Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Keresőoptimalizálás

Napjainkra már megváltoztak az internetes szokások. A statisztikák szerint a keresőrendszerek minden orszgban a legnépszerűbb oldalak lettek. Európában - és Magyarországon is - a Google a legnépszerűbb kereső oldal és a leggyakoribb kezdőoldal is a Google. Könnyen és gyorsan hozzájuthatunk a keresett információkhoz a Google segítségével. A keresőoptimalizálás célja, hogy egy weboldal megtalálható legyen a kereső oldalak találati listáin. A keresőoptimnalizálás elengedhetetlen a online sikerhez, valamint presztizs értékű is, hogy jó helyen szerepeljen egy weboldal a találati listán.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?


Általános kulcsszavak esetében magyar viszonylatban is akár több millió találatot is hozhat egy-egy keresés. Amikor Ön az interneten keres a Google-ben, meddig vizsgálja a találatokat?
Az internet használók 98 százaléka, már az első pár találatban megtalálja azt amit keres. vagy ha nem is az első találatok között de az első oldalon mindenképpen. Nagyon ritka az amikor valaki a Google találati listájában a 2. oldalnál is továbblép. Pontosan ezért olyan fontos, hogy az Ön weboldala a megfelelő keresőoptimalizálásnak köszönhetően megfelelő helyen szerepeljen a keresők listájában.

Hiába jó egy termék vagy egy szolgáltatás ha arról senki sem tud!


Az, hogy van egy minőségi weboldalunk vagy jó termékünk, önmagában kevés. Megtalálhatóvá kell vállunk a potenciális ügyfeleink előtt, amihez a keresőoptimalizálás elengedhetetlen. Az online marketing eszköztára számos lehetőséget kínál, amivel ezt el is érhetjük. Kiemelkedik ezek közül a keresőoptimalizálás, amely hatékonysága, és megtérülési aránya miatt a legnépszerűbb a világon.
A statisztikai adatok szerint a keresőkből érkezik a látogatók több mint 80%-a!
A nagyobb keresők, mint a Google, számítógépes programokat (közös használati nyelven robotok) használnak, hogy nyomon kövessék például a linkeket egyik oldalról a másikra és azok tartalmát értelmezzék. A Google-nek is vannak saját termékei amikkel figyelemmel kísérheti weboldalának látogatóit. Minden esetben külön Google Analytics fiókot állítunk be ügyfeleink weboldalainak.

Garantált eredmények


Lehetőséget adunk Önnek, hogy csak akkor fizessen szolgáltatásunkért, ha elérjük a kívánt helyezéseket. Bővebb információkért érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

Keresőoptimalizálás, átjárható weboldalszerkezet, minőségi tartalom és a releváns kulcsszó a siker záloga.

Keresőoptimalizálási, weboldal készítési illetve online marketing referenciáinkról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy a kapcsolat űrlap segítségével.

  • Keresőmarketing / SEM

    Bizonyos esetekben kifejezetten hasznosak a fizetett PPC hirdetések. (pl.: Adwords). Lecsökkentjük a hirdetések költségeit és kifejezetten a célközönsége számára célozzuk a hirdetéseket.

  • Weboldal készítés

    Nem elég ha egy weboldal látogatott, ha az oldalt meglátva továbbkattint a látogató. Kizárólag egyedi, stílusos, megnyerő, könnyen kezelhető és logikusan felépített weboldallal lehet sikeres.

  • Online marketing

    Soha sem elég egy weboldalt elkészíteni. Folyamatosan jelen kell lennie a látogatók elött. Megtervezzük és felügyeljük marketing kampányát. Részletes statisztikákat készítünk az eredményességről.