Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Weboldal készítés

Külföldi partnereink

Az internetes megjelenés alapvető követelmény a cégek számára.

Mivel az emberek általában már csak kíváncsiságból is rákeresnek egy cég nevére, ezért attól függetlenül, hogy mi a cég profilja, vagy hogy mivel foglalkozik Ön, mindenképpen szüksége van legalább egy egyszerű bemutatkozó oldalra.

Egy weboldal minden esetben egy befektetés. Közvetve vagy közvetlenül, rövid vagy hosszú távon, de minden weboldalnak az a célja, hogy valódi profitot termeljen a tulajdonosának.

A látogatók már néhány másodperc alatt eldöntik, hogy érdemes-e tovább böngészni a weboldalán, vagy sem. A weboldalt minden esetben úgy kell kialakítanunk, hogy már az első pillanattól kezdve felkeltse a látogatók érdeklődését. Ha ez sikerült, akkor akadálymentes utat kell biztosítani számára, hogy elérje a kívánt információt amiért a honlapra érkezett.

Weboldalaink elkészítésénél mindíg az ügyfeleink elképzeléseit valósítjuk meg. Folyamatosan egyeztetünk ügyfeleinkkel a weboldalak megjelenését illetően.

Webáruházakat is készítünk kedvező árakon. Az általunk készített weboldalakat úgy alakítjuk ki, illetve olyan adminisztrációs felületet biztosítunk a weboldalakhoz, hogy a tulajdonos bármikor könnyedén tudja frissíteni a weboldal tartalmát.

Keresőoptimalizálási, weboldal készítési illetve online marketing referenciáinkról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy a kapcsolat űrlap segítségével.

Nem csak magyar nyelvű weboldalak készítésével és keresőoptimalizálásával foglalkozunk.

Lengyelország:
www.iposition.pl

  • Keresőoptimalizálás / SEO

    A Google találati listájának elejére visszük oldalát. Legyen Ön az első! Segítünk a megfelelő és keresett kulcsszavak kiválasztásában. Garantált látogatottság növekedés!

  • Keresőmarketing / SEM

    Bizonyos esetekben kifejezetten hasznosak a fizetett PPC hirdetések. (pl.: Adwords). Lecsökkentjük a hirdetések költségeit és kifejezetten a célközönsége számára célozzuk a hirdetéseket.

  • Közösségi média kampányok

    Napjainkban kiemelkedően fontos a közösségi oldalakon való megjelenés. Vállaljuk Facebook, Twitter, Iwiw és egyéb közösségi oldalak elkészítését, kampányok, hirdetések menedzselését.