Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Online marketing

Közösségi média

Az internet egyre több cég számára válik a mindennapi üzlet részévé. A megfelelő online kommunikáció sokak számára mára nem kiegészíti, hanem megalapozza a reklámstratégiát. Mi abban segítünk, hogy valóban jól használja az internetes eszközöket. Egyre többen ismerik fel az internetes stratégia szükségességét. De érdemes ebben olyanok segítségét kérni, akik ismerik a lehetőségek széles spektrumát. Legyen szó egy új weboldal készítéséről vagy a régi weboldal megújításáról, készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tudjon meg többet a kereső marketingről (SEM / Search Engine Marketing)

Keresőoptimalizálási, weboldal készítési illetve online marketing referenciáinkról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy a kapcsolat űrlap segítségével.

A social marketing a közösségi médiában való részvételt jelenti. Vállaljuk weboldalak közösségi oldalának elkészítését, valamint közösségi média kampányok tervezését, lebonyolítását is. Facebook és egyéb API alkalmazásokat is készítünk. Egy rossz közösségi média megjelenés komoly hátrányt is okozhat, ezért bízza inkább sikeres, tapasztalt és szaktudással rendelkező csapatunkra.

  • Keresőoptimalizálás / SEO

    A Google találati listájának elejére visszük oldalát. Legyen Ön az első! Segítünk a megfelelő és keresett kulcsszavak kiválasztásában. Garantált látogatottság növekedés!

  • Szövegírás / Tartalom szolgáltatás

    Egy igazán jó weboldal tartalma folyamatosan frissül és bővül. A látogatók szempontjából is fontos, hogy mindig újabb és újabb információkhoz jussanak, valamint a keresőoptimalizálás szempontjából is előnyös ha egy weboldal tartalma folyamatosan bővül.

  • Keresőmarketing / SEM

    Bizonyos esetekben kifejezetten hasznosak a fizetett PPC hirdetések. (pl.: Adwords). Lecsökkentjük a hirdetések költségeit és kifejezetten a célközönsége számára célozzuk a hirdetéseket.