Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Linképítés

A keresőoptimalizálás egyik alappillére a linképítés. Ahhoz, hogy a weboldala megjelenjen a google és egyéb keresőkben, elengedhetetlen hogy különböző weboldalakon megtalálható legyen a saját weboldalának a linkje. Azonban nem mindegy, hogy milyen weboldalak hivatkoznak az ön oldalára és az sem mindegy hogy milyen szövegkörnyezetben és milyen kulcsszavakkal. Nem csak az általunk készített weboldalak linképítését vállaljuk. Amennyiben oldala már weboldala közel jár a kívánt pozícióhoz, mi akkor is tudunk segíteni weboldala linképítsével.

Keresőoptimalizálási, weboldal készítési illetve online marketing referenciáinkról érdeklődjön e-mailben, telefonon vagy a kapcsolat űrlap segítségével.

  • Keresőoptimalizálás / SEO

    A Google találati listájának elejére visszük oldalát. Legyen Ön az első! Segítünk a megfelelő és keresett kulcsszavak kiválasztásában. Garantált látogatottság növekedés!

  • Weboldal készítés

    Nem elég ha egy weboldal látogatott, ha az oldalt meglátva továbbkattint a látogató. Kizárólag egyedi, stílusos, megnyerő, könnyen kezelhető és logikusan felépített weboldallal lehet sikeres.

  • Közösségi média kampányok

    Napjainkban kiemelkedően fontos a közösségi oldalakon való megjelenés. Vállaljuk Facebook, Twitter, Iwiw és egyéb közösségi oldalak elkészítését, kampányok, hirdetések menedzselését.