Tel.: 0630-560-0190 E-mail: info@bestposition.hu

Online Marketing Ügynökség

A hirdetések döntő többsége a hagyományos offline médiából átkerült a világhálóra, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy kevesebb szakértelemmel is sikereket érhetünk el. Az online marketing megköveteli, hogy hozzáértő szakemberek valósítsák meg a weboldal tulajdonosok elképzeléseit, hiszen a potenciális ügyfelek figyelmét kívánják a vállalkozásukra, termékeikre irányítani. Az online marketing szerteágazó tevékenységet takar, gyakorlatilag minden beletartozik, amely a világhálón történő megjelenés segítségére van. Ilyen a honlap készítés, melynek nem csak a külső megjelenése a fontos, hanem a kereső és felhasználó barát kialakítása is. Mindenki azt szeretné, ha nem csak szép, de látogatott és profitot termelő is lenne a honlapja. Erre szolgál a keresőoptimalizálás és a linképítés, melyekkel elérhető, hogy a megfelelő kulcsszavakra a keresők az első találatok között szerepeltessék az érintett oldalakat. A Facebook, Youtube és Google Adwords és egyéb PPC hirdetések elkészítése és a folyamatos optimalizációja komoly szakértelmet, és több szakma közös tudásbázisát igényli. Egy jól felkészült online marketing csapat rendelkezik ezekkel! Érdemes kampányszerűen elindítani egy cég a média megjelenését, az egyszerre több oldalon elindított hirdetések ugyanis nagyobb eredményt hoznak.

  • Keresőmarketing / SEM

    Bizonyos esetekben kifejezetten hasznosak a fizetett PPC hirdetések. (pl.: Adwords). Lecsökkentjük a hirdetések költségeit és kifejezetten a célközönsége számára célozzuk a hirdetéseket.

  • Weboldal készítés

    Nem elég ha egy weboldal látogatott, ha az oldalt meglátva továbbkattint a látogató. Kizárólag egyedi, stílusos, megnyerő, könnyen kezelhető és logikusan felépített weboldallal lehet sikeres.

  • Online marketing

    Soha sem elég egy weboldalt elkészíteni. Folyamatosan jelen kell lennie a látogatók elött. Megtervezzük és felügyeljük marketing kampányát. Részletes statisztikákat készítünk az eredményességről.